Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Jeotara Bionic System
Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη για αναζήτηση όλων των ειδών των μετάλλων που είναι μη σιδηρούχα και έχουν περάσει από το παρελθόν στο παρόν. Η ανάγκη ήταν για νερό και υδάτινους πόρους σε μερικές περιπτώσεις και μερικές φορές μέταλλα όπως χρυσός, ασήμι, μπρούντζος και κάποιες φορές πολύτιμους λίθους. Οι ανάγκες προκάλεσαν τους ανθρώπους να αναπτύξουν μεθόδους. Η παλαιότερη από αυτές τις μεθόδους είναι η ανίχνευση για πολύτιμους λίθους, θησαυρούς και υδάτινους πόρους με κλαδιά. Αυτή η μέθοδος που υπήρξε αποτελεσματική σε όλες τις εποχές έχει εξελιχθεί στην πορεία του χρόνου. Σήμερα, οι προηγμένες κεραίες, τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και συστήματα εκτελούν την επιβολή ηλεκτρομαγνητικής ανίχνευσης, αντικατέστησαν τις φυσικές ράβδους και τα κλαδιά. Ο πιο σημαντικός λόγος επιτυχίας αυτής της μεθόδου είναι οι συχνότητες που μεταδίδονται από τα μη σιδηρούχα μέταλλα (χρυσός, ασήμι, χαλκός, μπρούντζος, πολύτιμες πέτρες) και το νερό και τα αέρια κάτω από το έδαφος. Τα χαρακτηριστικά των στοιχείων της φύσης αποτελούνται από την μαγνητική περιοχή που σχηματίζουν και τις συχνότητες που μεταδίδουν. Οι συχνότητες που μεταδίδουν προβλέπουν ότι τα μη σιδηρούχα μέταλλα, οι θησαυροί, τα κενά όπως οι σπηλιές, τα κελάρια και τα τούνελ μπορεί να ανιχνεύονται από ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ανίχνευσης με κεραίες. Όσο περισσότερο διάστημα παραμένουν τα αντικείμενα κάτω από το έδαφος τόσο πιο αποτελεσματικές και πιο δυνατές συχνότητες εκπέμπουν. Με αυτό τον τρόπο, το σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ανίχνευσης μπορεί να ανιχνεύει αυτά τα αντικείμενα ευκολότερα. Με βάση το μέγεθός τους, οι θησαυροί που βρίσκονται θαμμένοι για 50-60 χρόνια μπορούν να εντοπιστούν με το προηγμένο σύστημα με κεραία. Με την βοήθεια αυτών των προηγμένων συστημάτων που ονομάζονται “Long Range Locator” (Εντοπιστές αποστάσεως), είναι πιθανό να ανιχνεύσετε πηγές νερού και μετάλλου που βρίσκονται σε 100 μέτρα βάθος.

Από την μεριά των συστημάτων ηλεκτρομαγνητικής ανίχνευσης η Makro Technology είναι ο παραγωγός των βαθύτερων ανιχνευτών στον κόσμο. Ως αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης ερευνών που συνεχίζονται πολλά χρόνια, η εταιρία ανέπτυξε ένα σύστημα ανίχνευσης που ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες των καταναλωτών. Αυτό το εξαιρετικά προηγμένο ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ονομάζεται "JEOTARA BIONIC SYSTEM" και εισήχθη στην αγορά είναι ότι ταιριάζει απόλυτα στις προσδοκίες αυτού του τομέα. Μπορούμε να ορίσουμε την αρχή λειτουργίας του συστήματος αυτού ως η αξιολόγηση της στατικής ενέργειας που λαμβάνεται από το σώμα εμπλουτισμένη με ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα με προηγμένο λογισμικό να ανιχνεύει τις συχνότητες που εκπέμπονται από τον στόχο. Αυτό το αποκλειστικά σχεδιασμένο ενισχυμένο σύστημα είναι σχεδιασμένο για την βέλτιστη απόδοση του χρήστη. Το Jeotara είναι ένας τέλειος ανιχνευτής που μπορεί να έχει το σήμα του ως ένα σημαντικό βοηθητικό σύστημα, το οποίο είναι απαραίτητο για τον χρήστη σε σχέση με την απόσταση και την ισχυρή αίσθηση της ικανότητας.
Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι: Όταν σαρώνουν με το Jeotara για την επιβεβαίωση των στόχων που ανιχνεύονται, είναι απαραίτητο να κάνουν έναν έλεγχο με έναν ισχυρό ανιχνευτή. Όπως είναι γνωστό, εκτός από τις περιοχές όπου οι ανιχνευτές δεν έχουν κανένα χαρακτηριστικό διαχωρισμού μετάλλων, μπορούν να ανιχνεύσουν πολύτιμα αντικείμενα κάτω από το έδαφος όπως χρυσός, ασήμι καθώς και άλλα παρόμοια μέταλλα με μαγνητικές επιρροές που έχουν παρόμοιες επιδράσεις, μπορούν επίσης να ανιχνευθούν από το σύστημα. Έτσι για συγκεκριμένη διάγνωση, παρακαλώ να έχετε υπόψη ότι χρειάζεται επιβεβαίωση με έναν εξειδικευμένο βαθύ ανιχνευτή.


Η εταιρία μας διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 23810 23237 ή στο 694-1550822

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου