Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Ο Θησαυρός του Ναού
Σε αυτό το τόπο που ζούμε υπάρχουν μέρη που δυστυχώς δεν ξέρουμε και ίσως και να μην γνωρίσουμε ποτέ. Ένα τέτοιο μέρος είναι η Γόλα. Μέσα στο Ταΰγετο κρυμμένο, και μέσα στα δέντρα

Στη Γόλα που μέχρι πριν μερικά χρόνια υπήρχαν μόνο τρία σπίτια υπάρχει παλιό έρημο πλέον μοναστήρι στο οποίο υπάρχει εκκλησάκι που εκτός από τους γνωστούς άγιους της εκκλησιάς μας υπάρχουν και οι σοφοί της αρχαίας Ελλάδας!!!Σε αυτό λοιπόν το εκκλησάκι πήγαινε κάπου κάπου ένας ντόπιος ο όποιος από αγάπη για την εκκλησία φρόντιζε να την καθαρίζει από τις ακαθαρσίες από τις νυχτερίδες που κατοικούσαν στον τρούλο.

Ένα πρωινό πηγαίνοντας στο σημείο συνάντησε δυο 'ξένους' που είχαν κατασκήνωση εκεί κοντά οι οποίοι του είπαν πως ήταν εκεί για την φύση και τα σχετικά.
Την επομένη φορά που πήγε στο μοναστήρι ήταν μετά απο μερικές μέρες, μπαίνοντας στο εκκλησάκι έμεινε αφωνος. Στο κέντρο της εκκλησιάς υπήρχε στο πάτωμα διακοσμητικό ψηφιδωτό ενος δικέφαλου αετου μέσα σε ενα κυκλο. Αυτο ειχε αφαιρεθεί από το πάτωμα και από κάτω του υπήρχε τρύπα βάθους ενός μέτρου και φυσικά τίποτα αλλο. Οι ξένοι βέβαια άφαντοι και το μυστήριο του τι υπήρχε εκεί θα βασανίζει ίσως για πάντα τον χωρικό.

    
Ανιχνευτής μετάλλων Garrett, ανιχνευτής χρυσού Makro, ανιχνευτής Λαμία, ραβδοσκοπικό VR1000B-II, εκκρεμές Anderson, αποστατικό μηχάνημα Mineoro, παλμικός ανιχνευτής μετάλλων Rex, OKM, μηχάνημα χρυσού Fisher.

Anixneutis metallon Garrett, anixneutis xrisou Makro, anixneutis Lamia, ravdoskopiko VR1000B-II, ekremes
Anderson, apostatiko mixanima Mineoro, palmikos anixneutis metallon Rex, OKM, mixanima xrisou Fisher.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου