ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ


Προσοχή προς τους ανιχνευτές μετάλλων χρυσού: Για εξοικείωση με την λειτουργία τους απαιτείται χρόνος και υπομονή. Διότι ένας ανιχνευτής χρυσού θέλει καλή γνώση των λειτουργιών του και των προγραμμάτων του και δεν μπορούμε να το μάθουμε μέσα σε δύο, πέντε, επτά και δέκα μέρες. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα.


 
Εμείς που είμαστε γνώστες των μηχανημάτων, μας παίρνει πέντε με δέκα μέρες για να τα μάθουμε. Φανταστείτε κάποιος που δεν είναι εξειδικευμένος με το αντικείμενο. Θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να μάθει έναν ανιχνευτή μετάλλων. Κάθε μέρα που ασχολείται με τον ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού μαθαίνει περισσότερα πράγματα σκάβοντας τη γη. Οι ενοικιάσεις ανιχνευτών χρυσού και μετάλλων θα χρειαστούν πολύ χρόνο. Η γη έχει πολλά άχρηστα μέταλλα και έχει μέταλλα αξίας. Τα μέταλλα που υπάρχουν στο έδαφος έχουν διαφορετικές συχνότητες το ένα με το άλλο γιατί αυτά μπορεί να είναι χαμένα 3000 χρόνια, μπορεί να είναι 100 χρόνια, μπορεί να είναι και τρεις μέρες. Κάθε μέταλλο είναι ξεχωριστό. Τα πιο πολλά μέταλλα έχουν γίνει σε διαφορετικά καμίνια και έχουν κατασκευαστεί για τις ανάγκες της εποχής. Ειδικά τα πολύτιμα μέταλλα, έχουν πολλά κράματα και δε μοιάζουν με τα σημερινά μέταλλα.

Ο χρήστης του ανιχνευτή χρυσού πρέπει να αφιερώσει χρόνο και να αφοσιωθεί σε κάθε μπιπ που θα κάνει- να μην περνάει απαρατήρητο γιατί κάτι υπάρχει. Αυτό φανταστείτε ότι «έχει μάτια» και βλέπει τα μέταλλα. Απλώς άλλα νούμερα θα δείξει στο ένα νόμισμα και άλλα νούμερα θα δείξει στα πολλά νομίσματα. Παίζει ρόλο και από ποιο βάθος έρχεται. Πάντα μιλάμε για το ίδιο μέταλλο και για το ίδιο νόμισμα. Η εμπειρία μας, μας έδειξε ότι το ίδιο νόμισμα μπορούμε να το καταλάβουμε μετά από πολλές δοκιμές. Γιατί το ίδιο νόμισμα μπορεί να κάθεται στο έδαφος οριζοντίως, κάθετα ή διαγώνια. Το ίδιο ισχύει και για τα κιβώτια. Μόνο ένας έμπειρος χρυσοθήρας ερευνητής μπορεί να καταλάβει τη συχνότητα του μετάλλου. Κάθε μέταλλο βγάζει την δική του συχνότητα. Για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να ασχοληθείς πολύ.
Γι’ αυτό οι ενοικιάσεις ανιχνευτών χρυσού ή ένας ενοικιαζόμενος ανιχνευτής μετάλλων μπορεί να δυσκολέψει περισσότερο παρά να διευκολύνει αυτόν που τον χρησιμοποιεί. Γι’ αυτό και δεν σας προτείνουμε να νοικιάζετε ανιχνευτές μετάλλων από το κατάστημά μας. Γιατί είμαστε υπεύθυνοι επαγγελματίες στο χώρο μας.
Επίσης προτείνουμε η χρήση των ανιχνευτών μετάλλων να αντιμετωπίζεται σαν χόμπι και όχι σαν επάγγελμα. Τότε θα έχετε καλύτερα και πιο ευχάριστα αποτελέσματα.

 


 


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ- ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

Αλλιώς χτυπάει 1 ευρώ, αλλιώς χτυπάει ένα κουτάλι, αλλιώς ένα χρυσό νόμισμα, ένα ρολόι, μια βίδα, μια χρυσή λίρα, ένα χρυσό ποτήρι, αλλιώς ένα κουτί, αλλιώς ένα καπάκι, αλλιώς ένας σωλήνας, αλλιώς μια μεταλλική σταχτοθήκη, ένας τενεκές, αλλιώς μια κατσαρόλα, ένα ασημένιο τηγάνι, ένα όπλο, ένα χρυσό κουμπί, μια χρυσή κορώνα, ένα βλήμα, μια πιατέλα, ένα ταψί, μια σφαίρα, ένα μαχαίρι, ένα πέταλο, ένα σίδερο, ένα κιβώτιο, ένα καρφί, ένα ασημένιο νόμισμα, ένα χάλκινο νόμισμα και αλλιώς σε πολλά νομίσματα. Παράδειγμα τα χρυσά αντικείμενα όπως οι βέρες, χρυσό δαχτυλίδι, μια χρυσή αλυσίδα, ένας χρυσός σταυρός, ένα χρυσό στεφάνι, ένα χρυσό βραχιόλι, χρυσά σκουλαρίκια και πολλά άλλα χρυσά, ασημένια, χάλκινα αντικείμενα έχουν διαφορετικά καράτια και δεν είναι όπως οι χρυσές λίρες και τα πεντόλιρα και τα χρυσά νομίσματα,  και τα φλουριά που έχουν 24 καράτια. Δεν θα έχουν, δηλαδή, ίδιους ήχους  και ενδείξεις.

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου