ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΓΕΩΡΑΝΤΑΡ, ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ POLATIDIS GROUP.
Στις μέρες μας είναι συχνό το φαινόμενο κάποιοι που έχουν καταθέσεις και φοβούνται την ρευστή κατάσταση του τραπεζικού συστήματος,(λόγω των γεγονότων στην Κύπρο, όπου οι καταθέτες έχασαν μέρος από τα χρήματά τους, έφαγαν κούρεμα πάνω από 40% και έχασαν αρκετές χιλιάδες ο καθένας τους) να θέλουν να αγοράζουν πλάκες χρυσού, χρυσές λίρες, ακόμα και πεντόλιρα. Δεν τους ενδιαφέρει τόσο η προέλευση όσο η περιεκτικότητα σε χρυσό. Γι’ αυτό προσοχή σε αυτούς που σκοπεύουν να μετατρέψουν τις οικονομίες τους σε χρυσό, στο παρακάτω κείμενο. Πρόκειται για πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν με πλάκες χρυσού.


Η ιστορία είναι αρκετά παλιά. Προ διετίας είχε βρεθεί μπάρα χρυσού που είχε δοθεί για λιώσιμο στην γερμανική εταιρεία Heraeus, παραγεμισμένη με τουγκστένιο, του οποίου το ειδικό βάρος είναι πολύ κοντά σ' αυτό το χρυσού, Με άλλα λόγια, η ποσότητα του χρυσού ήταν κατά πολύ λιγότερη από το ονομαστικό βάρος της μπάρας. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για τεράστιες ποσότητες τέτοιων "πειραγμένων" μπαρών που τις φέρουν να βρίσκονται στα υπόγεια κεντρικών τραπεζών και που ανεβάζουν τη ποσότητα σε πολλές εκατοντάδες μετρικούς τόνους.
Να λοιπόν ήρθε και πάλι στο φώς μια παρόμοια λοβιτούρα, αυτή τη φορά σε κατάστημα αγοράς χρυσού στην Βρετανία (πολύ in και στη χώρα μας εσχάτως) όπου αγόρασαν μια μπάρα χρυσού του ενός κιλού, καθόλα φαινομενικά κανονική (τεστ με φορητό XRF) και νόμιμη με το σχετικό αριθμημένο πιστοποιητικό της ελβετικής εταιρείας Metalor, πλην όμως παραγεμισμένη με πέντε σωληνάρια τουγκστενίου κατά 40% περίπου!
Εκείνο που κίνησε την περιέργεια του ειδικού της υπόθεσης ήταν το κατά 2 γρ. έλλειμμα βάρους της μπάρας, οπότε αναγκάστηκαν να την κόψουν στη μέση και έτσι να αποκαλύψουν την απάτη.
Το οικονομικό μπλογκ Zero Hedge, γράφει πως αυτό είναι ακόμα η κορυφή του παγόβουνου με ό, τι τούτο μπορεί να σημαίνει για την πραγματική ποσότητα χρυσού που υπάρχει διαθέσιμη παγκοσμίως. Πιθανολογείται ότι ακόμα και το Φορτ Νόξ μπορεί να είναι γεμάτο από τέτοιες μπάρες!
Από αυτό και μόνο το γεγονός, μπορούμε με βεβαιότητα να περιμένουμε ισχυρές ανοδικές τάσεις στη τιμή του μετάλλου.

Κάποιοι πονηροί που πουλάνε χρυσές λίρες, όντες επαγγελματίες και έχοντας τη τεχνολογία, γνωρίζοντας καλά το αντικείμενο, μπορούν να κερδίσουν ως 10% της πραγματικής αξίας του χρυσού. Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα. Με ρινίσματα χρυσού μπορούν να κλέψουν από κάθε λίρα περίπου μισό γραμμάριο, μειώνοντας το βάρος της χρυσής λίρας. Η διαφορά δεν είναι αισθητή με το απλό μάτι γι’ αυτό σας προτείνω να ζυγίζετε ανά 10 λίρες για να μπορείτε να καταλάβετε αν σας έκλεψαν ή όχι. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι 78 γραμμάρια. (2,75 ουγκιές)Επιστροφή στον ανιχνευτή μετάλλων και στα μηχανήματα χρυσού για να μάθουμε περισσότερα για τους ανιχνευτές χρυσού. Πολλοί μας ρωτάνε πως μπορούμε να καταλάβουμε αν μια λίρα είναι χρυσή ή μια πλάκα είναι χρυσός. Τα μηχανήματα και οι ανιχνευτές μετάλλων έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν ότι είναι χρυσός. Αλλά το μηχάνημα δεν ζυγίζει και επομένως δεν μπορεί να μας δείξει αν είναι ελαφρύτερη. Οπότε καλό είναι να ζυγίζετε την λίρα. Και μια συμβουλή γι’ αυτούς που έχουν λίρες: Υπάρχουν κάποιες χρυσές λίρες που η αξία τους μπορεί να ξεπερνάει τις 10 χιλιάδες ευρώ, γιατί είναι συλλεκτικές και έχουν κοπεί σε μοναδικά νομισματοκοπεία βάσει ιστορικών στοιχείων.
Μη πουλάτε τις χρυσές σας λίρες!
Μη τις αφήνετε εκτεθειμένες σε χώρους όπως ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, αμάξι, στο σπίτι, σε μαγαζί, σε κάποιο ντουλάπι, σε κάποιο γραφείο, σε συρτάρια, τσάντες, στα εξοχικά σας σπίτια. Ένας ανιχνευτής μετάλλων ή πιο απλά ένα μηχάνημα χρυσού δεν μπορεί να βρει χρυσό αν ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνουμε παρακάτω. Μπορείτε να τα διαφυλάξετε καλύτερα με έναν απλό τρόπο. Τοποθετώντας τα χρυσαφικά σας μέσα σε ένα σιδερένιο κουτί στο σπίτι σας όπου υπάρχουν πλέγματα σιδήρου φυσιολογικά σε μια οικοδομή.

Παράδειγμα: Είστε στην Αθήνα σε μια πολυκατοικία και μένετε στον δεύτερο όροφο. Το κτίριο χτίστηκε με σίδερο και μπετόν. Για να γίνουμε πιο σαφής και να μη σας κουράζουμε, για άλλους το σίδερο είναι ατσάλι, για άλλους ο χαλκός είναι μπρούντζος, το κάθε μεταλλικό αντικείμενο έχει τα δικά του μαγνητικά πεδία και ηλεκτρικά χαρακτηριστικά. Όλα τα μέταλλα της οικοδομής δουλεύουν σαν μια ομπρέλα προστασίας των μεταλλικών στόχων. Γι’ αυτό να είστε σίγουροι κανένας ραβδοσκόπος δεν μπορεί να βρει τις χρυσές λίρες, ούτε κάποιο μηχάνημα που ισχυρίζεται ότι εντοπίζει χρυσό από απόσταση.

Απλώς εκεί όπου θα τοποθετήσετε τα χρυσαφικά σας αντικείμενα αξίας όπως δαχτυλίδια, βραχιόλια, αλυσίδες, σταυροί, βέρες, σκουλαρίκια, χρυσά ρολόγια, πεντόλιρα και ότι πολύτιμο έχετε, να είναι σε ένα μεταλλικό αντικείμενο και όσο μπορείτε να είναι από σίδερο. Αφαιρώντας δυο πλακάκια από το δάπεδο ή από τον τοίχο, τοποθετείτε το μεταλλικό κιβώτιο και κλείνετε πάλι με τα πλακάκια. Και μια έξυπνη κίνηση είναι να τοποθετήσετε από πάνω αντικείμενα όπως ένα διακοσμητικό αυτοκίνητο, μια παλιά ραπτομηχανή, ένα σιδερένιο βάζο, ένα ταψί, μια κατσαρόλα, ένα τηγάνι, πιρούνια κουτάλια, έναν μεταλλικό ναργιλέ, μια σιδερένια καρέκλα κλπ. Μπορείτε ακόμα να βάλετε και ηλεκτρικές συσκευές όπως: μια φωτογραφική μηχανή, ένα ηλεκτρονικό ρολόι μεταλλικό, μια κάμερα, μια τηλεόραση, ακόμα και το πλυντήριο ή ένα ψυγείο. Φανταστείτε πόσα ακόμα μεταλλικά αντικείμενα έχει ένα σπίτι….
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρύψουμε ότι χρυσαφικά έχουμε και να μπορούμε να τα βρούμε μόνο εμείς.

Όμως αν το «μυστικό» ξέρουν παραπάνω από ένα άτομο τότε τα πράγματα περιπλέκονται. Γιατί συνήθως λένε ότι μπήκε κάποιος με ένα ραβδοσκοπικό στο διαμέρισμά μας, στην κρεβατοκάμαρά μας, στο σαλόνι, στο γραφείο μας , στην κουζίνα μας στο μπάνιο μας. Δεν είναι κάποιος χρυσοθήρας με μηχάνημα χρυσού, αλλά κάποιος της οικογένειας όπως ο γιος, η γυναίκα, η πεθερά, ο παππούς, η κόρη, η γιαγιά, ο άντρας. Συνήθως στις μέρες μας κάθε λίγο ακούμε μια ιστορία ότι ένας με ανιχνευτή μετάλλων ή με έναν ανιχνευτή χρυσού μας έκλεψε τα χρυσαφικά. Γιατί πιστεύουμε ότι ζούμε σε δύσκολες μέρες και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι μας τα έκλεψε κάποιος μέσα από το ίδιο μας το σπίτι όπως η γυναίκα μας, το παιδί μας , η πεθερά μας, ο γιος μας. Αλλά συνήθως τα κλέβει ο ίδιος που ήξερε το μυστικό. Γι’ αυτό καλά είναι να ξέρει μόνο ένας από το σπίτι, πού κρύβεται ο θησαυρός.
Gold detector, Αθήνα, metal detector, Αθήνα, ραβδοσκοπικά Αθήνα, αποστατικά Αθήνα, παλμικά Αθήνα, ασφαλείας Αθήνα, ανιχνευτές καλωδίων Αθήνα, ανιχνευτές μετάλλων προσφορές, μηχανήματα χρυσού προσφορές, ραβδοσκοπικά μηχανήματα προσφορές, ανιχνευτές πηνία προσφορές, μηχανήματα χρυσού πηνία προσφορές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου