ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ

GOLDEN KING DPR PLUS

 

 

Ο Golden King τουρκικής κατασκευής, αναπτύχθηκε από μηχανικούς της Nokta με μια προηγμένη τεχνολογία, είναι εξοπλισμένος με χαρακτηριστικά που προσφέρονται από άλλους μη ανιχνευτές. Τα χαρακτηριστικά αυτά επιτρέπουν στους χρήστες να αποκτήσουν πιο ακριβή και πιο σαφή αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των υπόγειων αναζητήσεων και εξερευνήσεών τους και το μοναδικό υλικό συστήματος προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να εργαστούν κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και περιβάλλοντα χωρίς την ανάγκη του άλλου εξοπλισμού.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά-γνωρίσματα που το Golden King προσφέρει στους χρήστες του είναι οι οθόνες διεπαφής αναζήτησης. Και οι δύο αυτές διασυνδέσεις, ονομάζονται «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ»και «ψηφιακός μετρητής ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ", και είναι σχεδιασμένες, διαθέσιμες με υψηλή ψηφιακή οπτική ποιότητα, σε προηγούμενους μη ανιχνευτές.


Η έξυπνη τεχνολογία κεφαλής ανίχνευσης παρέχει όλες τις πληροφορίες για το στόχο σας και για το πεδίο που σαρώνεται-συμπεριλαμβανομένου του βάθους με το πάτημα ενός κουμπιού στην οθόνη. Η έξυπνη ανίχνευση κεφαλής καταγράφει τις ενέργειες του χρήστη, ώστε τα λάθη των χρηστών να μην επηρεάσουν αρνητικά τα τελικά αποτελέσματα που λαμβάνονται υπόψη.


Real-time 3D ΟΘΟΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Το Golden King σύστημα ανίχνευσης είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία χωρίς "ταίρι" από οποιοδήποτε άλλο σύστημα στον κόσμο. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η 3D ψηφιακή λειτουργία επεξεργασίας σήματος, το οποίο δεν υπάρχει σε άλλους ανιχνευτές μετάλλων που παρασκευάζονται για να ανακτήσουν τα δεδομένα από το έδαφος που έχουν επιτύχει μέχρι σήμερα. Μέχρι στιγμής, όλα τα συστήματα 3D φορτώνουν την καταλληλότερη εικόνα για την τιμή της τάσης που λαμβάνεται από το έδαφος και να δίνουν μια γραφική παράσταση της τάσης του σήματος. Αυτά τα γραφήματα φορτώνονται με το σύστημα στο στάδιο της παραγωγής, τότε το σύστημα θα προσπαθήσει να εκφράσει τα εκατομμύρια των δυνατοτήτων από το πεδίο με αυτό τον μικρό αριθμό των εικόνων. Αυτές οι φωτογραφίες αφήνουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και είναι, μάλιστα, μακριά από την πραγματικότητα.
Αντίθετα με όλα αυτά τα συστήματα, οι μηχανικοί της Nokta ξεκίνησαν τη real-time 3D τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας σήματος. Όπως φαίνεται και στις εικόνες του δείγματος, το Golden King εφιστά το 3D γράφημα του σήματος σε πραγματικό χρόνο και το εμφανίζει στην οθόνη. Στην οθόνη που βρίσκεται δίπλα στο γράφημα, δείχνει τις πληροφορίες για το βάθος και τους διαχωρισμούς του σήματος του στόχου. Μπορείτε να περιστρέψετε τα αποτελέσματα οθόνης χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο και να το αναλύσει από διαφορετικές γωνίες και μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτές τις εικόνες και να τις προβάλετε ξανά όποτε θέλετε.


Για τιμή παρακαλούμε επικονωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23810 23237