Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού - Golden Sense

Golden Sense


Με το Golden Sense ειδικά σχεδιασμένο για ψήγματα χρυσού, νομίσματα και άλλα μικρά μέταλλα, θα ανιχνεύετε εύκολα στόχους σε βάθη που οι άλλοι ανιχνευτές δεν μπορούν να φτάσουν. Το Golden Sense δεν βρίσκει μόνο ρηχά και επιφανειακά ψήγματα χρυσού, νομίσματα και άλλα μέταλλα που ανιχνεύονται από άλλους ανιχνευτές, αλλά επίσης δεν χάνει μικρά μέταλλα  σε πολύ μεγάλα βάθη που άλλοι ανιχνευτές δεν μπορούν να φτάσουν.






Ειδικά σε περιοχές που είναι πλούσιες σε ψήγματα χρυσού, νομίσματα και βαθειά μέταλλα, η επιφάνεια του εδάφους ερευνούταν για χρόνια και τα περισσότερα επιφανειακά και μικρά αντικείμενα έχουν σκαφτεί. Οι ερευνητές σε τέτοιες περιοχές θέλουν να φτάσουν τα ψήγματα χρυσού, νομίσματα και άλλα μέταλλα θαμμένα πιο βαθειά στο υπέδαφος. Το Golden Sense μας προσφέρει τώρα αυτή την ευκαιρία με την ανίχνευσή του σε απίστευτα βάθη που παρέχεται από τον ηλεκτρονικό του σχεδιασμό, το λογισμικό και το ειδικό πηνίο αναζήτησης. 
Κατά συνέπεια, γίνεται η ιδανική επιλογή για χρυσό, νομίσματα και κυνηγούς θησαυρών.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
To Golden Sense έχει ανώτερο διαχωρισμό μετάλλων. Πληροφορεί τον χρήστη σχετικά με τον τύπο του μετάλλου χρησιμοποιώντας διαφορετικούς ηχητικούς τόνους και λαμπάκια σε διαφορετικά χρώματα (LED).  Με τη βοήθεια του απλού και αξιόπιστου διαχωρισμού, θα μπορείτε να δείτε τον τύπο του ανιχνευόμενου μετάλλου χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε πολύπλοκα νούμερα ή δεδομένα.


ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 
 
Μπορείτε να ψάχνετε για παραπάνω από 40 με την μπαταρία που είναι ειδικά σχεδιασμένη για το Golden Sense. Σας δίνει την ευκαιρία για μια αδιάλειπτη έρευνα καθώς και μεγάλο πλεονέκτημα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, όπου τα μέσα φόρτισης της μπαταρίας είναι περιορισμένα.
Μπορείτε να ελέγχετε το επίπεδο της μπαταρίας πατώντας το κουμπί ελέγχου της μπαταρίας και να επαναφορτίσετε την μπαταρία όποτε θέλετε.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΧΡΗΣΗ


To Golden Sense μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε όλους τους τύπους των εδαφών. Θα προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις εδάφους και την ευαισθησία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και θα φτάσετε στον στόχο χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολύπλοκες ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται σε άλλες συσκευές ανακαλύπτοντας έτσι την διαφορά του Golden Sense.
Το κουτί του συστήματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κρεμασμένο στον λαιμό ή στερεωμένο στη ζώνη σας, σας απαλλάσσει επίσης από το βάρος του κονταριού και παρέχει μια άνετη πρόσβαση στα κουμπιά των ρυθμίσεων όλη την ώρα.


Ο ανιχνευτής μετάλλων περιλαμβάνει:
Πηνίο γενικής χρήσης
Ακουστικά
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Κάλυμα πηνίου
Φορτιστής 110/220  AC
Δερμάτινη θήκη της μονάδας
Φορτιστής αυτοκινήτου (προαιρετικός)
Σαμάρι μεταφοράς (προαιρετικο)
Βαλίτσα μεταφοράς (προαιρετικό)

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 23810 23237 ή στο 694-1550822

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου