Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΪΜΠΑΚΗ

ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΪΜΠΑΚΗ

                                             Χάρτης

Μέσα από τα βιβλία του καταστήματος Polatidis group μπορείτε να αναζητήσετε Θρυλικούς Θησαυρούς που έχουν μεγάλη σημασία. Κρυμμένοι υπόγειοι ναοί και χρυσά αγάλματα με μάτια από πολύτιμα πετράδια που λάμπουν στο σκοτάδι. Σεντούκια με χιλιάδες χρυσά και αργυρά νομίσματα. Πολύτιμοι λίθοι, χρυσοφόρα ναυάγια, χαμένα αρχεία, σημάδια αποκρύψεως θησαυρών και πολύτιμα τελετουργικά αντικείμενα. Θησαυροί έκπτωτων μοναρχών, ηρώων, ληστών, πειρατών και αιμοδιψών κατακτητών. Ράβδοι χρυσού και αργύρου, εξαιρετικά τεχνουργήματα και τιμαλφή. Όλα, σύμβολα της ανθρώπινης ματαιοδοξίας, της επιδίωξης για αναγνώριση, της δίψας για δύναμη και υπεροχή. Ζωές που χάθηκαν, άνθρωποι που καταστράφηκαν, όνειρα που έγιναν βασισμένα στην ελπίδα ανεύρεσης ενός θησαυρού, απληστία και πονηριά. 

Tο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.metal-detectors.gr φιλοξενεί μεγάλους συγγραφείς βιβλίων.

  βιβλία προσφοράβιβλίο αναζητώντας θρυλικούς θησαυρούς

βιβλίο περί θησαυρών και θησαυροθηρίας

   

   

 

Αναζητώντας θρυλικούς θησαυρούς, βιβλία περί θησαυρών και θησαυροθηρίας, ιστορίες για χαμένους θησαυρούς, βιβλία για οδοιπορικά, σημάδια λύσεις ερμηνείες, βιβλία ραβδοσκοπίας εκκρεμοσκοπίας, βιβλία με παλιές ονομασίες, πόλεων, χωριών, και χάρτες. Μέσα σε αυτά υπάρχουν πολλά θέματα που αφορούν διάφορα πετρώματα, πολύτιμους λίθους που κρύβουν μυστικά που χάθηκαν στο Μεσαίωνα για φυσικό χρυσό, όπως ρινίσματα, nuggets και φλέβες χρυσού. Στην Ελλάδα υπάρχει χρυσός, πολλά μεταλλεύματα, όπως ο άργυρος και ο χαλκός κτλ. Τόσο οι Αρχαίοι Έλληνες, όσο και οι Ρωμαίοι, ακόμα και οι Βυζαντινοί έκαναν εξορύξεις χρυσού και μεταλλευμάτων. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνουν και οι Νεοέλληνες ότι η Ελλάδα έχει μεταλλεύματα. Φυσικά και έχει μεταλλεύματα μεγάλης αξίας και ενδιαφέροντος. Στην εταιρεία Polatidis group μπορείτε να βρείτε τα αυθεντικά πιάτα της Garrett Gold Pan Kit για φυσικό χρυσό μόνο στα 48€ για να εξασκήσετε το χόμπι σας, το οποίο δεν χρειάζεται κάποια ειδική άδεια. Ο κάθε Έλληνας μπορεί να ψάξει για πολύτιμους λίθους και πετρώματα.
πιάτα για φυσικό χρυσό garrett gold pan kitσούπερ πιάτο 38 εκατοστά για φυσικό χρυσόgarrett gold pan kit πιάτα για φυσικό χρυσό

Μόνο στο κατάστημα Polatidis group θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα ανιχνευτών μετάλλων παγκοσμίως.

Ανιχνευτές μετάλλων τελευταίας τεχνολογίας, ανιχνευτές χρυσού τρισδιάστατης απεικόνισης, λέιζερ, καταγραφικά, παλμικοί ανιχνευτές και ανιχνευτές χόμπι είναι κάποια από τα πολλά προϊόντα που διαθέτουμε. Όλα τα μηχανήματα είναι ετοιμοπαράδοτα και έχουν αδιάβροχα πηνία. Εξειδικευμένοι  ηλεκτρονικοί τεχνικοί σας παρέχουν υποστήριξη με κάθε αγορά ανιχνευτή μετάλλων ή ραβδοσκοπικών οργάνων από το κατάστημα Polatidis group.          

Όσοι έχουν παλαιότερης τεχνολογίας ανιχνευτές μετάλλων ή δεν έχουν οδηγίες χρήσης γι’αυτούς ή και ακόμα δεν μπορούν να τα επισκευάσουν πλέον υπάρχει λύση. Για όσους έχουν αγοράσει ένα ανιχνευτή μετάλλων, είτε από κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό(ebay) τώρα έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν σ’ένα εξειδικευμένο κατάστημα. Στήθηκε από τον κ. Πολατίδη με πολλή αγάπη στην Έδεσσα για όλους τους συντρόφους (ψαχτήρια-χρυσοθήρες-χομπίστες) για να σας καθοδηγήσει στο σωστό τρόπο έρευνας. Η εταιρεία Polatidis group είναι σε θέση να σας προτείνει τους καλύτερους ανιχνευτές μετάλλων για να μη ξοδεύετε άσκοπα χρήματα, γιατί η κάθε περίπτωση θησαυρού είναι διαφορετική. Για παράδειγμα, κάποιος που θέλει να ψάξει για θησαυρό σε μια παραλία δε χρειάζεται να διαθέσει πάνω από 220€ για έναν ανιχνευτή μετάλλων παραλίας. Κάποιος που θέλει να ψάξει και στο βουνό και στη παραλία μπορεί να διαθέσει περισσότερα χρήματα από 200€ έως 1200€.

Για να δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά τα προϊόντα μας επισκεφτείτε μας στην Έδεσσα, Φιλίππου 10 ή μπορείτε να τα παραγγείλετε στα τηλέφωνα 2381023237, 6941550822 ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.metal-detectors.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου