Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

LACUNA QUEST 1000 ΝΕΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ


LACUNA QUEST 1000

Εκκρεμές με ιδικότητα στα Σπήλαια & στα Κενά

Ένα όνειρο που έγινε αληθινό! Το μοναδικό LACUNA QUEST 1000 είναι εδώ! Θαμμένοι στόχοι σε υπόγεια, τούνελ, καταφύγια, αποθήκες και σπηλιές δίνουν πλεονέκτημα και απόλυτη ακρίβεια στον εντοπισμό τους με το κενό θάλαμο που περιλαμβάνει το εκκρεμές LACUNA QUEST 1000. 
Το μυστικό του κρύβεται μέσα στην θαλάμη με κενό αέρος. Ο μάρτυρας που είναι τοποθετημένος μέσα στη θαλάμη έχει ως αρχή λειτουργίας να βρίσκει θαμμένα αντικείμενα, κιβώτια με θησαυρούς κλπ. 
Είναι το μόνο εκκρεμές ειδικά κατασκευασμένο για κενό και χρυσό και απορρίπτει όλα τα άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Αυτό που το κάνει επίσης ξεχωριστό από τα υπόλοιπα εκκρεμές είναι η δυνατότητα να βρίσκει αντικείμενα και κενό σε μεγαλύτερα βάθη και σε μεγάλη απόσταση με ακρίβεια.
Είναι δυνατόν να μετρηθεί το βάθος του στόχου να γνωρίζει τι βρίσκεται στην αρχή και τι στο τέλος του στόχου. Αν αρχίζει από τα 0 εκατοστά ως το 1 μέτρο, από τα 0 εκατοστά ως τα 5 μέτρα και από τα 0 εκατοστά ως τα 15 μέτρα. Η μεταφορά ενέργειας του χρήστη μεταφράζεται σε κυκλικές κινήσεις του εκκρεμές όταν επιτυγχάνεται σύνδεση με το ενεργειακό, μαγνητικό ή ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του αντικειμένου. 
Η εκμάθηση της λειτουργίας του είναι εύκολη από τον χρήστη και είναι εντελώς ακίνδυνο για το σώμα και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην υγεία. Ο πιο πολύπλοκος ενεργειακός μηχανισμός που τον κάνει την τέλεια συσκευή ραβδοσκοπίας είναι το ανθρώπινο σώμα. Το εκκρεμές και φυσικά η γεωπαθολογία ως τέχνη ακτινοβολίας μπορεί να εξασκηθεί με διάφορα εργαλεία όπως η ραβδοσκοπία, ακόμα και με απευθείας ανταπόκριση του ανθρώπινου σώματος. Π.χ. το εκκρεμές και ο γεωπαθολόγος είναι ραδιαισθητικά ευαίσθητοι και εφόσον καλλιεργήσουν και εξασκήσουν αυτό το χάρισμα με πρακτική εφαρμογή θα είναι σε θέση να μετρήσουν ολοφάνερα και πιο σταθερά κι αξιόπιστα την εξουδετέρωση της αρνητικής ακτινοβολίας με την χρήση θετικής ενέργειας. Όσο χρησιμοποιούμε θετική και όχι αρνητική ενέργεια το ποσοστό επιτυχίας αυξάνεται. 

ΔΩΡΟ: Ένας μάρτηρας που είναι κατασκευασμένος από χρυσό, ασήμι και άλλα πολύτιμα μέταλλα! 
 

Μάθε τώρα περισσότερα για το εκκρεμές LACUNA QUEST 1000.


Σε πειράματα που έγιναν στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής είχαν ως συμπέρασμα ότι το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί ως πηνίο όταν εξασκεί το εκκρεμές. Όσοι άνθρωποι κατάφεραν να γίνουν ένα σώμα με το εκκρεμές και να μετατραπούν σε πηνίο, είχαν ως προτέρημα τους την θετική ενέργεια με αποτέλεσμα να βρουν τους στόχους πραγματικά και με μεγάλη ακρίβεια. Επιστημονικές έ
ρευνες έχουν δείξει ότι το ανθρώπινο σώμα είναι καλός αγωγός ηλεκτρικής ενέργειας. Όταν αναφερόμαστε σε πηνίο εννοούμε το ανθρώπινο σώμα. Εντοπίζει με την βοήθεια του εκκρεμές τα σήματα με φυσική και τεχνητή
 ακτινοβολία που μπορεί να πηγάζει από τεκτονισμό, γεωλογικά ρήγματα, ροές του μετάλλου και διασταυρώσεις ενεργειακών δικτύων. Έτσι η εξόρυξη του ορυκτού πλούτου ήταν επιτυχής.
Σε ένα συνέδριο γεωλόγων στο Τέξας το 1939 διαπιστώθηκε η αρχή λειτουργίας του εκκρεμές. Σε μια σειρά πειραμάτων που έγινε δοκίμασαν διάφορα μοντέλα εκκρεμές κρύβοντας μεταλλικά αντικείμενα, υπήρχαν άνθρωποι που χωρίς να γνωρίζουν που είναι οι στόχοι τους εύρισκαν με μεγάλη ακρίβεια.  Οι καθηγητές και οι παρευρισκόμενοι έμειναν άφωνοι. Αμέσως χτύπησε συναγερμός με το συγκεκριμένο πείραμα και ειδοποιήθηκε η CIA. Η CIA εκμεταλλεύτηκε αυτό το κομμάτι, το ανέπτυξε και το χρησιμοποιεί για την εύρεση αντικειμένων στο έδαφος. Κάποιοι μέχρι και σήμερα το χρησιμοποιούν για να βρουν εξαφανισμένους ανθρώπους ή σκελετούς.     
Στο μόνο εκκρεμές που έχουν εμπιστοσύνη οι στρατιωτικές δυνάμεις της Αμερικής αλλά και του ΝΑΤΟ είναι το LACUNA QUEST 1000. Με τελευταίες μεθόδους και μεγάλη εξάσκηση το χρησιμοποιεί ο στρατός για να βρίσκουν υπόγειες στοές και εκρηκτικά. Τους βοήθησε πολύ στην ανακάλυψη υπογείων και σπηλιών στην Μέση Ανατολή με μεγάλη ακρίβεια. Το επέλεξαν μεταξύ πολλών και το βελτίωσαν για να έρθει στην τελική του μορφή από την απόλυτη επιστήμη στα χέρια σας.
Με την αγορά του εκκρεμές LACUNA QUEST 1000 παίρνεται και τον μάρτυρα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με ιδιαίτερα, αληθινά και ακριβά μέταλλα με μοναδική μίξη μετάλλων για να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα. Μπορείτε να διαπιστώσετε την γνησιότητα των μετάλλων σε οποιοδήποτε χημικό ή γεωλογικό εργαστήριο. «Ο πιο πολύπλοκος ενεργειακός μηχανισμός που τον κάνει την τέλεια συσκευή ραβδοσκοπίας είναι το ανθρώπινο σώμα.»!

 Οδηγίες χρήσης και στα ΑΓΓΛΙΚΑ Οδηγίες χρήσης και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ 


Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες και ακολουθήστε μας παντού!
     

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 23810 23237 ή στο 694-1550822
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου