Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Nokta FORS CORE. Νεος Ανιχνευτης Υψηλης Αποδοσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ











ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ FORS CORE ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΑΞΙΑΣ 130€ & ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙΑ - ΛΥΣΕΙΣ ΑΞΙΑΣ 25€
: RS Pinpointer Δείτε περισσότερα.


Το FORS CoRe, με τα χαρακτηριστικά του, το σχεδιασμό, και αξεσουάρ, είναι ένας επαγγελματικός ανιχνευτής μετάλλων που αναπτύχθηκε με μια προηγμένη τεχνολογία και είναι η τέλεια επιλογή για νομίσματα και για εξερεύνηση.

Χάρη στις 4 διαφορετικές λειτουργίες αναζήτησης, στην απόρριψη άχρηστων στόχων και τις προηγμένες ρυθμίσεις που ελαχιστοποιούν τα ανεπιθύμητα σήματα που προέρχονται από εδάφη πλούσια σε μεταλλεύματα και από "χρυσόπετρες. Ο ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού FORS CoRe θα βρει νομίσματα και κειμήλια σε βάθη όπου άλλοι ανιχνευτές δεν μπορούν να φτάσουν.

Το Pro πακέτο, δεν προσφέρει μόνο έναν ανιχνευτή, αλλά όλα τα αξεσουάρ και τα πηνία αναζήτησης που θα χρειαστείτε. Το FORS CoRe δεν είναι απλά η απόλυτη δύναμη στο κυνήγι νομισμάτων και θησαυρών, αλλά είναι ο απόλυτος ανιχνευτής μετάλλων που θα θέλατε να αγοράσετε.



ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΔΑΦΗ

FORS CoRe είναι ένας ανιχνευτής για όλα τα εδάφη ,μπορείτε εύκολα να τον χρησιμοποιήσετε στην παραλία, σε ανοργανοποιημένο έδαφος και βραχώδεις περιοχές οι οποίες είναι προβληματικές για τους περισσότερους ανιχνευτές. Το FORS CoRe, χάρη στο αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης και ρυθμίσεις για προχωρημένους, λειτουργεί άψογα σε όλα τα εδάφη, χωρίς να θυσιάζεται η υψηλή απόδοση του.




4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Γενική Αναζήτηση (GEN)

Λειτουργία που είναι γνωστή και ως All Metal (Όλα τα μέταλλα), αυτή είναι η λειτουργία με το μεγαλύτερο βάθος εντοπισμού. Συγκριτικά με τις άλλες λειτουργίες αναζήτησης η λειτουργία General Search έχει ένα συνεχόμενο σήμα στο υπόβαθρο (threshold). Μπορείτε να ψάχνετε σε μεγαλύτερο βάθος με τις διακυμάνσεις του Threshold.
Discrimination (DI2) Διαχωρισμός

Αυτή είναι η λειτουργία αναζήτησης με 2 διαφορετικούς ηχητικούς τόνους και είναι μια από τις λειτουργίες διαχωρισμού για καλύτερο βάθος . Παρέχει περισσότερο βάθος ανίχνευσης και ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις της υψηλής ανοργανοποίησης .
Discrimination (DI3) Διαχωρισμός

Λειτουργία διαχωρισμού 3 ηχητικών τόνων. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για χρήση σε μέρη με διαφορετικούς τύπους των μετάλλων που σας επιτρέπει να αναζητήσετε πιο γρήγορα με διακρίσεις ήχου .
Conductive Ground (COG)

Αυτή είναι η ιδιαίτερη λειτουργία του FORS CoRe έχει αναπτυχθεί για αγώγιμο έδαφος (υγρή άμμο στην παραλία, αλκαλικά εδάφη κ.λπ.) Η ιδιαιτερότητα αυτής της κατάστασης είναι ότι δεν θα ανταποκριθεί σε σιδηρούχους στόχους και η συσκευή θα ανιχνεύσει εύκολα σε όλους τους τύπους εδάφους.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ

Μαζί με την αυτόματη και χειροκίνητη εξισορρόπηση του εδάφους,το FORS CoRe προσφέρει επίσης την παρακολούθηση του εδάφους το οποίο παρακολουθεί τις αλλαγές στο έδαφος και προσαρμόζει αυτόματα την ισορροπία του εδάφους για να ομαλή λειτουργία. Οι ορατές ή αόρατες αλλαγές στο έδαφος επηρεάζουν το βάθος ανίχνευσης, καθώς και την ικανότητα διαχωρισμού της συσκευής, με την ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας σε κατάλληλο έδαφος μπορεί να βελτιώσει την απόδοση της συσκευής.
DIGITAL TARGET ID – ID MASKING
Ψηφιακή Ταυτότητα Στόχου - Απόρριψη Στόχων


Όταν το FORS CoRe εντοπίζει ένα στόχο, εμφανίζει την ψηφιακή ταυτότητά του (Target ID) στην οθόνη και σας δίνει μια ιδέα για το τι μπορεί να είναι ο στόχος. Από την άλλη πλευρά η απόρριψη άχρηστων στόχων, σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε αγνοώντας τους ανεπιθύμητους στόχους. Παρέχει την ευκολία χρήσης με την απόρριψη "χρυσόπετρων" και μέταλλα όπως ο σίδηρος και αλουμινονόχαρτο.
DUAL DISPLAY LCD ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Το FORS CoRe έχει 2 οθόνες LCD - μία στο κουτί του συστήματος και μία επί της χειρολαβής. Διπλή οθόνη LCD και γραφική διεπαφή χρήστη σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε εύκολα τις ρυθμίσεις και να δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αφού προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας στην οθόνη LCD που βρίσκεται στο πλαίσιο του συστήματος, μπορείτε να ακολουθήσετε τις περισσότερες πληροφορίες με την οθόνη στο μπροστινό μέρος. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να πάμε πίσω και ελέγξτε την οθόνη LCD συνεχώς. Αυτό παρέχει μεγάλη άνεση κατά την αναζήτηση.



ELECTRONIC PINPOINTING AND DEPTH INDICATOR
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ


Με το FORS CoRe μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε ένα στόχο με το πάτημα ενός κουμπιού. Καθώς ο στόχος προσεγγίζεται στη λειτουργία επικέντρωσης, ο τόνος σήματος θα γίνει ισχυρότερος και θα αλλάξει το βήμα τόνου την ίδια στιγμή, η ανάγνωση βάθος θα εμφανίζεται και στις δύο οθόνες. Το Pinpoint θα σας εξοικονομήσει χρόνο στο σκάψιμο και σας επιτρέπει να φτάσετε στο στόχο σας πιο γρήγορα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΟΝΗΣΗΣ

Σχεδιασμένο και για άτομα με προβλήματα ακοής, το συγκεκριμένο μηχάνημα ανίχνευσης χρυσού είναι το πρώτο που ενσωματώνει αυτή τη λειτουργία. Η λειτουργία δόνησης είναι ιδανική και για αυτούς που δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση των ακουστικών όταν υπάρχουν εξωτερικοί θόρυβοι ή δυνατός άνεμος ή κύματα.
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ LED ΦΑΚΟΣ

Το FORS CoRe με ενσωματωμένο φακό προσφέρει μεγάλη ευκολία, φωτίζοντας την περιοχή σάρωσης κατά την αναζήτηση τη νύχτα ή στο σκοτάδι. Δεν θα χρειαστεί μια εξωτερική συσκευή φωτισμού.
ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το FORS CoRe εντυπωσιάζει όχι μόνο με τα ηλεκτρονικά και το λογισμικό της, αλλά με την ευκολία χρήσης του και τον εργονομικό σχεδιασμό, καθώς και. Με εύκολη πρόσβαση τις ρυθμίσεις του, το ευρύτερο σχεδιασμό της σάρωσης και την εργονομία του, η οποία δεν θα εξαντλήσει τη διάρκεια παρατεταμένης αναζητήσεις, FORS CoRe αποτελεί απαραίτητη ανιχνευτή για όλες τις ανιχνευτικές μηχανές.
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ μπαταρίας

Το FORS CoRe λειτουργεί με 4 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ που μπορούν εύκολα να αγοραστούν οπουδήποτε και παρέχει περίπου 25-30 ώρες χρήσης. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τις προαιρετικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και το φορτιστή και φορτίστε τις μπαταρίες σας στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό σας.
10 ΓΛΩΣΣΕΣ

Το FORS CoRe είναι ένας διεθνής ανιχνευτής προσφέρει παγκόσμια χρήση με 10 επιλογές γλώσσας του. Μόλις επιλέξετε τη γλώσσα στο μενού, η συσκευή θα ξεκινήσει στη γλώσσα που έχετε επιλέξει, αφού απενεργοποιήσετε και στη συσκευή.










ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ FORS CORE ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΑΞΙΑΣ 130€ & ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙΑ - ΛΥΣΕΙΣ ΑΞΙΑΣ 25€
: RS Pinpointer Δείτε περισσότερα.




Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 23810-23237 ή στο 694-1550822





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου